Over Ons

Elixer is sinds 2009 actief in de ontwikkeling, productie en internationale verkoop van plantenvoeding, meststoffen en aanverwante verzorgingsmiddelen. Met behulp van wetenschappelijk onderzoek, studies, externe expertise en jarenlange kwekers ervaring hebben wij een scala aan kwalitatieve producten ontwikkeld.  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en nemen de ontwikkeling van onze producten uiterst serieus. 

De producten van Elixer staan altijd garant voor het beste resultaat. Onze voedingsstoffen, boosters, stimulatoren, verzorgingsmiddelen en meststoffen vinden dan ook hun afzet in de tuinbouw.  Onze tevreden afnemers zijn breed verspreid over een aantal vakgebieden; hoveniers, boomkwekerijen, akkerbouw, landbouw, golfcourses, tuincentra tot aan hobby kwekers. Het is niet voor niets dat alle nationale en internationale gebruikers van Elixer uitermate tevreden zijn over onze producten. Een tevreden eindgebruiker is ons enige streven.

In onze productiefaciliteit wordt continu onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van nieuwe producten en de verbetering van bestaande producten. Onderzoek is voor Elixer van groot belang om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Op deze website vind u verder alle informatie over de producten van Elixer.